Norrtälje Hälsocentral

En nyöppnad, modern och välbemannad privat vårdcentral i Norrtälje med fokus på hög vårdkvalitet. Vi erbjuder akuttider varje dag samt planerade utredningar med kort väntetid.

Vi har en mycket hög samlad kompetensnivå inom ett stort antal personalkategorier och kapacitet för avancerade utredningar. Vi står under landstingsavtal och ett besök hos oss kostar som på alla andra landstingsanknutna vårdcentraler. Välj oss som din vårdgivare.

Mottagningen är öppen vardagar kl 08-17.
Laboratoriet öppnar kl 07.30

Läkare
Trygga välutbildade läkare som eftersträvar god patientkännedom och erbjuder kontinuitet. Du skall kunna träffa samma läkare som är väl påläst om dig som patient. Vi ligger i framkant gällande det senaste inom modern sjukvård. Med vårt moderna journalsystem så har vi (med din tillåtelse) insyn i de flesta journaler i Storstockholm. Detta lägger grunden för ett tryggt och patientsäkert omhändertagande.

Sköterskor
Våra sköterskor hör till de mest erfarna gällande omvårdnad och kan erbjuda spetskompetens inom vitt skilda områden såsom diabetesvård, behandling av sår, spirometrier, mätning av 24-timmars blodtryck, personlig rådgivning över telefon samt mycket annat. Patienten skall känna sig trygg genom hela vårdkedjan och våra sköterskor hör även till de mest kompetenta och omtyckta inom sin profession.

Akuttider
Varje dag har vi reserverade tider för akuta besök. Dessa bokas i förväg (redan från dagen innan) så att du som patient skall slippa vänta i ett fullsatt väntrum eller behöva känna stressen att det är “först till kvarn” i receptionen för bokning.

Hos oss får du enkelt en reserverad tid och väntar sedan bekvämt hemma tills det är din tur. Välkomna att boka över telefon eller på webben.

Övriga tjänster
Vi har ett toppmodernt lab för provtagning där många prover kan analyseras på plats men där mer avancerade prover dagligen skickas till Karolinska laboratoriet.

Vi har också flera mycket uppskattade psykologer och psykoterapeuter. Vi gör platsbesök på vårdboenden samt har brett kontaktnät med specialister inom övriga sjukvården.

Välkommen till den privata vårdcentralen i Norrtälje

Mottagningar

  • Läkarmottagning
  • Distriktssköterske-mottagning
  • Diabetesmottagning

Läkare

  • Specialist i allmänmedicin
  • ST-läkare (specialisttjänstgöring)
  • AT-läkare (allmäntjänstgöring)
  • Psykoterapeuter

Kontakta Norrtälje Hälsocentral

Vänligen kontakta oss för en undersökning via telefon eller på vår privata vårdcentral i Norrtälje.

Till Norrtälje Hälsocentral

Hitta hit!

Norrtälje Hälsocentral

Vårgatan 2, 761 50 Norrtälje, Sverige