N

Kvalitetssäkring

Alla våra rekommenderade privatläkare och privatkliniker är av högsta kvalitet.

N

Specifikt utvalda

Utifrån flertalet kriterier väljer vi endast ut en privatläkare eller klinik att representera.

N

Specialistinriktning & erfarenhet

Du behöver aldrig oroa dig för kompetensen & erfarenheten av privatläkarna vi rekommenderar.

Privatläkare & privatkliniker hälsokontroll & hälsointyg i Stockholm

En hälsoundersökning är riktad till den person som känner sig frisk, men som vill ha en medicinsk kontroll av olika riskfaktorer som är kopplade till hälsan. En viktig anledning att göra en hälsokontroll är att få en överblick av din kroppsliga status. Du kan se ifall dina lungor tagit stryk av rökning, din lever avslöjar ifall du dricker för mycket alkohol och dina blodfetter berättar om ifall du måste lägga om till en mer nyttig kost och träna mer. Sjukdomar som kan upptäckas inkluderar diabetes, cancer, hjärt-kärl-relaterade problem och KOL. En ordentlig hälsokontroll ska utföras av en specialistläkare, vilket vi du hittar bland våra rekommenderade privatläkare.
Det finns mängder yrken och arbetssituationer som kräver en hälsodeklaration eller ett hälsointyg. Utlandstjänstgöring, sjöfart, spår-
och järnvägsarbete, körkortsutbildning, nytecknande av liv- och pensionsförsäkring och visumansökan är exempel då ett läkarintyg kan krävas för att visa att du är frisk. Läkaren genomför en läkarundersökning för att klargöra att du inte har någon sjukdom eller något annat kroppsligt hinder som skulle kunna innebära några hinder för det sammanhanget.


Nedan hittar du våra rekommderande privatläkare eller privatkliniker i Stockholms stad och orter/kommuner inom Stockholms län.

Hitta privatläkare för hälsointyg & hälsokontroller i din stadsdel eller ort nedan:

Hitta privataläkare för hälsointyg & hälsokontroller i din kommun nedan:

Hittar du ingen privatläkare där du bor?

Kontakta oss så vi kan hitta och rekommendera en privatläkare i ditt område.

Kontakta oss